Vem är jag?

Mitt namn är Thomas Isaksson och jag arbetar med grafisk formgivning inom tryckta och digitala media. Jag finns i Vittangi men arbetar utan geografiska gränser.

Med kreativa och visuella medel skapar jag exempelvis logotyper, visitkort, hemsidor, presentationer, broschyrer samt grafiska profiler i olika storlekar. Jobbar även en del med layout och ikonframställning för grafiska gränssnitt (GUI) till olika displayer. Har även skapat några korta presentationsfilmer i olika format.

Jag arbetar under namnet Kogit Design, där Kogit står för kognition och informationsteknologi. Eftersom jag läst kognitionsvetenskap och nu kan använda den kreativa och estetiska energin ihop med kunskapen om människans informationsbearbetning blev Kogit Design ett naturligt val.

Med rötter från norrbottens inland och en mammas konstnärliga ådra har den stillsamma naturen och kreativiteten alltid funnits nära inpå. Min kreativa sida tar sig även uttryck genom musiken. Med gitarr som huvudinstrument spelar och skriver jag musik inom allt från avskalat akustiskt till hårdare toner inom hårdrock.

TILL PORTFOLIOT

Mina verktyg

Låt oss arbeta tillsammans!

BERÄTTA GÄRNA LITE OM ERT PROJEKT OCH ERA BEHOV

jag vill gärna veta mer om ert projekt och på vilket sätt jag kan hjälpa er att uppfylla era önskningar. Använd dig av mitt kontaktformulär som ett första steg i vår kommunikation. Klicka på knappen som tar dig till kontaktsidan.

KONTAKTA MIG